Salata algeriana

Primavara este timpul s-o lasam mai usor cu alimentele grase si sa revnim la un regim normal. Ca sa ne recuperam vitalitatea necesara pentru ca viata noastra sa reintre in ritmul obisnit, va recomand o salata de legume, de origine algeriana. Pofta buna!
Recomandat pentru Evenimente
nunta botez zile de nastere cina romantica revelion valentine`s day ziua femeii onomastica postIngrediente
- cartof2 bucati
- morcov3 bucati
- mustar1 lingura
- usturoi uscat3 catei
- ulei de masline3 linguri
- sare1 dupa gust
- piper1 dupa gust
- sfecla1 jumatate
- otet1 lingurita
- ceapa rosie1 bucata
Preparare
Legumele se curata iar apoi se pun la fiert, separat pentru a nu-si imprumuta gustul. Se taie toate cubulete iar ceapa si usturoiul se toaca marunt.
Intr-un bol de salata se prepara sosul din mustar, ulei si otet, amestecand pana la omogenizare, apoi se adauga legumele, ceapa, usturoiul si se potrivesc de sare si piper.
Tips
Se serveste proaspata.