Snitele natur cu cascaval

Snitele natur cu cascaval

Mai mult decat niste snitele obisnuite, aceste snitele natur cu cascaval sunt o bunatate. Snitele natur cu cascaval se pot face din carne de vitel, vita, porc. Aceste snitele natur cu cascaval sunt o mancare usoara si sanatoasa, foarte pe placul copiilor si al gurmanzilor.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 7-12 ani  
Ingrediente
  • lapte1 pahar
  • mustar0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval12 felii
  • faina2 linguri
  • piept pui12 felii
Preparare

Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pipereaza si se ung cu mustar, apoi se pune cate o felie de cascaval pe fiecare, se ruleaza si se prind cu scobitori;

Se pun intr-o cratita cu o ceasca cu apa, se acopera cu capac si se dau la foc mic, sa fiarba;

Dupa ce au fiert, se scot snitelele iar in apa ramasa se adauga 2 linguri de faina, se amesteca sa nu se faca cocoloase si se adauga o lingura de mustar sau de hrean ras, se stinge compozitia cu lapte si se lasa la fiert pana se ingroasa. In acest sos se pun snitelele si se lasa sa se patrunda.

Tips

Aceste snitele natur cu cascaval se servesc cu cartofi fierti si patrunjel verde tocat si pentru gurmanzi cu vin alb, demisec si rece.

Recomandari