Prajitura cu morcov

Deserturile de post pot fi delicioase, aceasta prajitura cu morcov este o marturie in acest sens. Usoara si gustoasa prajitura cu morcov ne va bucura oricand in timpul unei zile. Prajitura cu morcov este un desert pentru toata lumea si oricand.
Ingrediente
- zahar3 cani
- morcov6 cani
- bicarbonat2 linguri
- gem1 borcan
- faina4 cani
Preparare
Curatam, spalam morcovii si ii dam pe razatoarea mica, calim morcovul ras intr-o cratita impreuna cu zaharul;
Dupa ce a scazut zeama, luam cratita de pe foc si punem margarina;
Cand s-a racit, adaugam bicarbonatul sau amoniacul stins cu putina zeama de lamaie si faina, amestecand bine pana obtinem un aluat omogen;
Impartim aluatul in doua, din care intindem doua foi de marimea tavii;
O foaie o asezam pe fundul tavi, deasupra intindem un strat nu prea gros de gem, peste care punem a doua foaie;
Bagam tava in cuptor la un foc potrivit;
Taiem prajitura dupa preferinta, in patrate, dreptunghiuri sau romburi.
Tips
Pentru un aspect deosebit pudram prajitura cu morcovi cu zahar pudra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"