Prajitura cu branza de vaci si capsune
Prajitura cu branza de vaci si capsune este o prajitura de sezon, pe care o apreciaza toata lumea indiferent de varsta. Spumoasa, racoritoare si cu un aspect excelent, prajitura cu branza de vaci si capsune este deosebit de usoara. Prajitura cu branza de vaci si capsune este buna si pentru cei care
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- zahar100 g
- capsune500 g
- ou5 bucati
- unt50 g
- sare1 praf
- branza de vaci250 g
Preparare
Se fierb 2 oua si dupa 8-10 minute se trec sub jet de apa rece si se decojesc;
Se amesteca apoi branza de vaci cu cele 2 galbenusuri rascoapte si cu 3 galbenusuri crude.Apoi se adauga untul, praful de sare, zaharul si se freaca compozitia pana se obtine o crema in care se incorporeaza albusurile batute spuma;
Se unge o tava cu unt, se intinde in strat uniform compozitia pregatita, se pun capsunile spalate si se coace la foc potrivit.
Tips
La sfarsit imbracam prajitura in frisca si eventual o orman cu capsuni taiate felii.