Prajitura cu branza de vaci si capsune

Prajitura cu branza de vaci si capsune

Prajitura cu branza de vaci si capsune este o prajitura de sezon, pe care o apreciaza toata lumea indiferent de varsta. Spumoasa, racoritoare si cu un aspect excelent, prajitura cu branza de vaci si capsune este deosebit de usoara. Prajitura cu branza de vaci si capsune este buna si pentru cei care

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • zahar100 g
  • capsune500 g
  • ou5 bucati
  • unt50 g
  • sare1 praf
  • branza de vaci250 g
Preparare

Se fierb 2 oua si dupa 8-10 minute se trec sub jet de apa rece si se decojesc;

Se amesteca apoi branza de vaci cu cele 2 galbenusuri rascoapte si cu 3 galbenusuri crude.Apoi se adauga untul, praful de sare, zaharul si se freaca compozitia pana se obtine o crema in care se incorporeaza albusurile batute spuma;

Se unge o tava cu unt, se intinde in strat uniform compozitia pregatita, se pun capsunile spalate si se coace la foc potrivit.

Tips

La sfarsit imbracam prajitura in frisca si eventual o orman cu capsuni taiate felii.

Recomandari