Fursecuri dulci cu susan

Fursecuri dulci cu susan

Au un gust minunat si se pot servi oricand alaturi de o cana cu ceai sau un pahar de vin rosu.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  dragobete  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • margarina clasica250 g
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • zahar tos200 g
  • praf de copt1 plic
  • faina de grau380 g
  • susan0
  • zahar brun200 g
  • apa150 ml
Preparare

Intr-un vas se pune margarina si uleiul, iar dupa 2 minute la foc mic se adauga zaharul si se amesteca bine.

Semintele de susan se prajesc uscat, intr-o tigaie, apoi se rastoarna peste ulei si zahar, amestecand bine.

Se adauga faina in ploaie si praful de copt stins in putin otet, iar apoi apa, amestecand din nou.

Aluatul obtinut se acopera cu un servet si se lasa la frigider, timp de 1 ora.

Se formeaza fursecuri ovale din aluatul obtinut, care se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei, timp de 15-20 minute, in functie de flacara.

Tips

Se servesc reci.

Recomandari