Banana Bread

Banana Bread

Un desert usor de facut, cu o textura frageda si aroma delicioasa de banane coapte, vanilie si scortisoara. Reteta are origini americane, iar in 1960 a devenit cu adevarat populara fiind apreciata de gospodinele din intreaga lume.

Specificamerican
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  dragobete  1 martie  ziua femeii  
Ingrediente
  • zahar1 ceasca
  • banana4 bucati
  • ou1 bucata
  • sare1 praf
  • praf de copt1 lingurita
  • scortisoara1 lingurita
  • esenta de vanilie1 lingurita
  • unt nesarat10 g
  • faina1 ceasca
Preparare

Nu ai nevoie de un mixer pentru aceasta reteta.

Incalzeste cuptorul la 175 C.

Amesteca untul cu piureul de bananele intr-un bol, cu ajutorul unei linguri de lemn.

Se adauga zaharul, oul, vanilia si scortisoara.

Se presara praful de copt si sarea peste compozitie si se amesteca.

Faina este ultimul ingredient care se pune, dupa care se amesteca.

Se toarna compozitia intr-o tava pentru chec (10X20 cm).

Se tine la copt timp de o ora.

Se lasa la racit, se scoate din tava si se feliaza.

Recomandari