Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Daca v-ati apucat de facut conserve nu uitati de reteta de gogosari in sos de rosii. Gogosari in sos de rosii sunt o bunatate, pot fi serviti ca si garnitura, pot completa ingredientele altor preparate. Oricum va vor placea acesti gogosari in sos de rosii savurosi si gustosi

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii150 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • zahar100 g
  • ulei de floarea-soarelui400 ml
  • sare0
  • piper0
  • bulion100 g
  • dafin10 foi
  • apa500 ml
  • otet300 ml
  • ardei gogosar3 kg
  • boabe de mustar0
Preparare

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute;

Se taie gogoosarii felii subtiri, se dau un clocot impreuna cu ce s-a fiert inainte;

Se scot gogosarii, se pun in borcane pana la cca 3/4 din borcan, si se acopera cu sos;

Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi.

Tips

Citeste si alte retete de conserve speciale, precum cea de Gustare picanta .

Recomandari