Gogosari in sos de rosii

Daca v-ati apucat de facut conserve nu uitati de reteta de gogosari in sos de rosii. Gogosari in sos de rosii sunt o bunatate, pot fi serviti ca si garnitura, pot completa ingredientele altor preparate. Oricum va vor placea acesti gogosari in sos de rosii savurosi si gustosi
Ingrediente
- zahar100 g
- ulei de floarea-soarelui400 ml
- sare0
- piper0
- bulion100 g
- dafin10 foi
- apa500 ml
- otet300 ml
- ardei gogosar3 kg
- boabe de mustar0
Preparare
Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute;
Se taie gogoosarii felii subtiri, se dau un clocot impreuna cu ce s-a fiert inainte;
Se scot gogosarii, se pun in borcane pana la cca 3/4 din borcan, si se acopera cu sos;
Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi.
Tips
Citeste si alte retete de conserve speciale, precum cea de Gustare picanta .