Sirop din must de struguri

Daca vreti sa va bucurati de gustul mustului chiar si dupa ce sezonul acestuia a trecut, va invitam sa pregatiti un sirop din must pe care il puteti conserva si consuma chiar si peste cateva luni. Absolut delicios!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere cina romantica craciun revelion mos nicolae onomastica postIngrediente
- zahar300 g
- must1 l
- aspirina0
Preparare
Mustul proaspat stors se pune la fiert intr-o cratita la foc mic si se spumeaza de fiecare data cand se formeaza spuma la suprafata. Mustul trebuie sa fiarba la foc mic timp de cel putin 60 de minute.
Apoi, se adauga zaharul si se amesteca pana ce acesta se topeste.
Mustul fierbinte se toarna in sticle cu filet, bine spalate si uscate. In fiecare sticla se adauga o aspirina.
Sticlele se aseaza la caldura, intre paturi si se lasa asa timp de cel putin doua zile.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Diete la orice varsta
- person
"insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."