Lichioruri

Lichior de busuioc
Lichior de busuioc

Rasfatati-va serile cu o bautura aromata, si anume cu lichior de busuioc. Acest lichior este usor de preparat daca aveti la indemana frunze de busuioc.

Lichior de vanilie
Lichior de vanilie

Lichiorul de vanilie este unul dintre cele mai rafinate lichioruri. Acest lichior de vanilie este parfumat si savuros.

Lichior de menta
Lichior de menta

Cu lichior de menta ne putem delecta in orice anotimp, ne va revigora intr-un mod placut.

Lichior de cafea
Lichior de cafea

Pentru cei care prfera bauturile aromate si cremoase va oferim reteta de lichior de cafea.

Lichior de fragute
Lichior de fragute

Fragutele sunt mult mai aromate decat capsunele prin urmare puteti obtine cu usurinta un lichior delicios, extrem de parfumat. Lichiorul poate fi consumat cu tot cu fragute si va face deliciul invitatilor tai cu orice ocazie.

Lichior de afine si mure
Lichior de afine si mure

Aceasta reteta de lichior de mure si afine este valabila si daca se face lichiorul numai din mure sau numai din afine. Veti obtine foarte usor o bautura aromata, numai buna pentru a va trata musafirii.

Lichior de fragi
Lichior de fragi

Pentru cei care prfera bauturile aromate va oferim reteta de ichior de fragi. Acest lichior de fragi este o bautura aromata si delicios de savuroasa. Cu lichior de fragi ne putem delecta in orice anotimp, ne va revigora intr-un mod placut si usor.

Lichior de gutui
Lichior de gutui

Din gutui se obtine dulceata, gem, peltea, pasta, compot si un delicios lichior de gutui. Acest lichior de gutui este parfumat si savuros. Putem sa ne rasfatam cu lichior de gutui dupa o masa copioasa cu familia sau prietenii.

Lichior de nuci verzi
Lichior de nuci verzi

Un alt mod placut de a profita de darurile verii este prepararea de bauturi alcoolice sau nealcoolice, printre cele mai rafinate fiind lichiorurile, precum numitul lichior de nuci verzi. Pregatirea acestui acestui lichior de nuci verzi, incepe odata cu prepararea dulcetii de nuci verzi. Astfel vom

Recomandari