Rulada de oua

Rulada de oua

Rulada de oua este un aperitiv usor si apetisant. Aceasta rulada de oua este usor de facut si are avantajul ca aceste aperitive se pot pregati cu 1 zi inainte. Putem prepara rulada de oua cu paine neagra, pentru a-i da un aspect mai sofisticat.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  revelion  
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • sparanghel0
  • unt100 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • paine1 bucata
  • maioneza2 linguri
Preparare

Se zdrobesc cu furculita 2 galbenusuri si se pun deoparte;

Se zdrobesc albusurile si celelalte 2 oua;

Se fierbe sparanghelul si se scurge;

Se amesteca 50 g de unt topit cu ouale si cu sparanghelul tocat, se sareaza si se pipareaza;

Se taie bucati de paine subtiri, se indeparteaza coaja, se ung cu unt si cu pasta obtinuta;

Se ruleaza fiecare felie de paine si se fixeaza cu o scobitoare, se da putin la cuptor, se orneaza cu maioneza si cu galbenusurile tocate.

Tips

In loc de sparanghel putem folosi morcovi, sau alte legume in functie de fantezie.

Recomandari