Rulada de oua

Rulada de oua este un aperitiv usor si apetisant. Aceasta rulada de oua este usor de facut si are avantajul ca aceste aperitive se pot pregati cu 1 zi inainte. Putem prepara rulada de oua cu paine neagra, pentru a-i da un aspect mai sofisticat.
Ingrediente
- ou4 bucati
- sparanghel0
- unt100 g
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- paine1 bucata
- maioneza2 linguri
Preparare
Se zdrobesc cu furculita 2 galbenusuri si se pun deoparte;
Se zdrobesc albusurile si celelalte 2 oua;
Se fierbe sparanghelul si se scurge;
Se amesteca 50 g de unt topit cu ouale si cu sparanghelul tocat, se sareaza si se pipareaza;
Se taie bucati de paine subtiri, se indeparteaza coaja, se ung cu unt si cu pasta obtinuta;
Se ruleaza fiecare felie de paine si se fixeaza cu o scobitoare, se da putin la cuptor, se orneaza cu maioneza si cu galbenusurile tocate.
Tips
In loc de sparanghel putem folosi morcovi, sau alte legume in functie de fantezie.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"