Chiftelute de praz

Chiftelute de praz

Va oferim o reteta excelenta pentru post. Chiftelute de praz pot fi imbunatatite in afara postului, adaugand in compozitie oua, branza sau smantana. Chiftelute de praz sunt usoare si pufoase, pot fi consumate cu salata sau piure de cartofi alaturi.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii50 kcal
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • faina2 linguri
Preparare

Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare cateva clocote, se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne;

Se adauga pe rand margarina, sarea si faina si se amesteca bine compozitia.

Se incinge ulei intr-o tigaie adinca, se ia cu lingura din compozitie, se rotunjesc in palma si li se da drumul in baia de ulei;

Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-un castron adanc. Se servesc cu verdeata si rosii pe langa.

Tips

Citeste si alte retete de post: Tigaie de legume siciliana.

Recomandari