Chiftelute de praz

Va oferim o reteta excelenta pentru post. Chiftelute de praz pot fi imbunatatite in afara postului, adaugand in compozitie oua, branza sau smantana. Chiftelute de praz sunt usoare si pufoase, pot fi consumate cu salata sau piure de cartofi alaturi.
Recomandat pentru Dieta
Retete de postIngrediente
- faina2 linguri
Preparare
Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare cateva clocote, se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne;
Se adauga pe rand margarina, sarea si faina si se amesteca bine compozitia.
Se incinge ulei intr-o tigaie adinca, se ia cu lingura din compozitie, se rotunjesc in palma si li se da drumul in baia de ulei;
Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-un castron adanc. Se servesc cu verdeata si rosii pe langa.
Tips
Citeste si alte retete de post: Tigaie de legume siciliana.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"