Tort aperitiv

Tort aperitiv

Tort aperitiv este o reteta delicioasa, buna sa-ti lingi degetele daca poti si cu un aspect festiv. Putem face tort fantezie cu crema de branza, pate, peste, masline, se poate adauga cascaval, sunca, icre si alte mezeluri sau legume.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii500 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  revelion  
Ingrediente
  • margarina clasica2 linguri
  • mustar2 linguri
  • ou1 bucata
  • pate400 g
  • drojdie30 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • smantana2 linguri
  • branza de vaci500 g
  • faina300 g
  • ceapa verde1 legatura
  • piept pui1 bucata
Preparare

Din blat se fac 5 foi (se pot folosi si lipii de shaorma);

Crema 1: se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piper dupa gust;

Crema 2: pieptul de pui fiert se toaca marunt si se amesteca cu smantana, sare, piper dupa gust;

Crema 3: se freaca margarina cu mustar si se adauga cele 3 oua fierte tocate cubulete;

Crema 4: se freaca margarina si se adauga pateul;

Se umple ca un tort si deasupra se imbraca tot cu crema 4 cea de pateu. Deasupra se orneaza cu frunze de patrunjel si ardei rosu gras.

Tips

Pe deasupra se poate orna cu icre, feliute de lamaie, creveti, masline, capere, verdeata ...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Margele de lampa
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere