Biftec tartar

Biftec tartar

Biftec tartar ca preparat dedicat cu precadere cunoscatorilor are si faima de preparat plin de energie, adesea fiind recomandat in anemii. In aparenta deosebit de simplu, ca preparat, biftec tartar, este deosebit de pretentios, fiind necesara o carne foarte proaspata si cu migala curatata de

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba0
  • ou4 bucati
  • unt100 g
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • carne de vita0
  • boia dulce0
  • salata0
  • patrunjel verde0
Preparare

Muschiul de vita curatat de pielite se taie bucati si se trece prin masina de tocat;

Se amesteca cu sare si piper dupa gust;

Amestecul se imparte in portii formate cu o gropita in mijloc, in care se pune un galbenus de ou;

Se garniseste cu frunze de salata verde, ceapa taiata marunt, patrunjel, boia, piper si o felioara de unt;

Se serveste crud.

Recomandari