Icre de stiuca

Adevarul este ca nu poate fi sarbatoare fara icre de crap sau icre de stiuca. In mod special cu icre de stiuca masa va fi mai speciala si mai festiva. Aceste icre de stiuca sunt si bune si sanatoase, si sunt de nelipsit la masa de revelion.
Ingrediente
- castravete verde1 bucata
- ceapa alba1 bucata
- icre100 g
- ulei de floarea-soarelui300 ml
- zeama de lamaie1 jumatate
- ardei rosu1 bucata
Preparare
Se scot icrele din frigider cu o jumatate de ora inainte sa incepeti sa le preparati;
Se amesteca icrele la mixerul de bucatarie, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie.Icrele de stiuca sunt foarte gustoase, dar consuma mult ulei, asa ca nu va speriati daca la un moment dat vi se pare ca s-au taiat, ci continuati sa le amestecati cu ulei si suc de lamaie;
Se adauga ceapa data pe razatoare, se mai amestecati putin si gata.
Tips
Va dati seama ca icrele sunt gata daca nu mai curg, ci s-au intarit; Nu este recomandat blenderul sau robotul de bucatarie, pentru ca icrele nu se vor lega