Salata de oua cu mozzarella
O salata cu un gust usor dar aromat, datorita piperului verde pus la final!
Recomandat pentru Evenimente
1 martieIngrediente
- branza mozzarella200 g
- ou5 bucati
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- arpagic10 bucati
- maioneza5 linguri
Preparare
Cele 5 oua se pun la fiert in apa rece si se lasa 7-8 minute dupa ce apa a inceput sa clocoteasca.
Se scot ouale, se racesc, se curata de coaja si se sfarama cu ajutorul unei furculite.
Mozzarella se rade pe razatoarea medie sau mare si se pune peste oua, impreuna cu arpagicul sau ceapa verde, tocat marunt.
Se adauga maioneza, amestecand bine, apoi se asezoneaza cu sare si piper verde.
Se serveste pe paine neagra, cu o foaie de salata verde sub salata de oua.
Tips
Se lasa 30 de minute la frigider, pana la servire.