Fusilli cu organe de pui

Fusilli cu organe de pui

Fusilli cu organe de pui sunt o mancare delicioasa de paste cu pipote si inimioare. Fusilli cu organe de pui au o savoare speciala si sunt foarte gustoase. Hranitoare si usor de preparat aceste fusilli cu organe de pui se pot prepara cu orice alt fel de paste.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Ingrediente
    Preparare

    Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste;

    Pipotele se taie in trei, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceapa. Se calesc putin, apoi se adauga putina apa sau supa de pui si se lasa sa fiarba 1/2 ora;

    Dupa ce a scazut apa se adauga sucul de la rosiile date pe razatoare sau bulionul si condimentele si se mai lasa 15 minute pe foc;

    Cand sunt gata, se amesteca cu pastele, se mai lasa 5 minute pe foc.

    Tips

    Se serveste cu cascaval ras deasupra.

    Recomandari