Salata de naut

Suntem in postul Pastelui, este deja primavara, asa ca ce este cel mai bine sa consumam in aceasta perioada? Salata, bineinteles! Si nu orice salata, ci una pe cat de inedita, pe atat de delicioasa: va prezentam salata de naut!
Ingrediente
- lamaie1 bucata
- rosie1 bucata
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline2 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- naut300 g
- ardei gras2 bucati
- coriandru0 dupa gust
- ceapa verde2 bucati
- paprika0 dupa gust
Preparare
Clatiti nautul din conserva si scurgeti-l bine.
Taiati legumele in cubulete mici. Rosia decojiti-o si scoateti semintele apoi taiati-o si pe ea in cubulete. Dati pe razatoare catelul de usturoi.
Puneti totul intr-un bol, adaugati deasupra uleiul de masline. Apoi, stoarceti lamaia (aveti nevoie de aproximativ 2 linguri de zeama de lamaie), un varf de cutit paprika, piper, sare, un varf de lingurita coriandru uscat sau verde.
Amestecati bine toate ingredientele.
Tips
Lasati o ora salata la frigider pentru a se imbina cat mai bine aromele.