Muschi de porc cu ciuperci si couscous

Muschi de porc cu ciuperci si couscous

Un preparat gustos si aromat, perfect ca fel principal de Craciun.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  
Ingrediente
  • ciuperci600 g
  • ou3 bucati
  • patrunjel0
  • unt100 g
  • vin alb150 ml
  • cimbru50 g
  • piper0 dupa gust
  • pesmet0
  • supa de pui0
  • muschi de porc1 kg
  • couscous300 g
Preparare

Se spala muschiul de porc si se portioneaza in felii de 4-5 cm grosime.

Se pune la incalzit supa de gaina (in lipsa ei se pune apa si 2 cuburi Knorr) si cand clocoteste se adauga couscousul, lasandu-se pana fierbe.

Se face un amestec de pane din oua, sare, piper, cimbru si pesmet, se tavalesste carnea prin el si se prajeste in ulei incins.

Se adauga ciupercile peste couscous, dupa ce a fiert, mirodenii, untul topit, vinul alb, apoi se pune amestecul peste carnea prajita si se mai da 10 min la cuptorul incins.

Tips

Se serveste simplu, fierbinte, alaturi de muraturi traditionale.

Recomandari