Muschi de porc cu ciuperci si couscous
Un preparat gustos si aromat, perfect ca fel principal de Craciun.
Recomandat pentru Evenimente
craciunIngrediente
- ciuperci600 g
- ou3 bucati
- patrunjel0
- unt100 g
- vin alb150 ml
- cimbru50 g
- piper0 dupa gust
- pesmet0
- supa de pui0
- muschi de porc1 kg
- couscous300 g
Preparare
Se spala muschiul de porc si se portioneaza in felii de 4-5 cm grosime.
Se pune la incalzit supa de gaina (in lipsa ei se pune apa si 2 cuburi Knorr) si cand clocoteste se adauga couscousul, lasandu-se pana fierbe.
Se face un amestec de pane din oua, sare, piper, cimbru si pesmet, se tavalesste carnea prin el si se prajeste in ulei incins.
Se adauga ciupercile peste couscous, dupa ce a fiert, mirodenii, untul topit, vinul alb, apoi se pune amestecul peste carnea prajita si se mai da 10 min la cuptorul incins.
Tips
Se serveste simplu, fierbinte, alaturi de muraturi traditionale.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
cine stie
- person
"nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"