Salata cu paste, caise si piept de pui

Salata cu paste, caise si piept de pui

Va oferim o reteta originala cu un gust deosebit! Salata cu paste, caise si piept de pui este un preparat inedit, cu un gust delicios. Caisele se asezoneaza minunat cu pieptul de pui si dovlecelul. Preparatul se tine la rece pana la servire.Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • paste fusilli200 g
  • caise8 bucati
  • ulei de masline1 lingura
  • busuioc4 fire
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras2 bucati
  • dovlecel1 bucata
  • otet de mere2 linguri
  • zahar brun1 lingura
  • piept pui1 bucata
  • suc de caise2 linguri
Preparare

- Se prepara sosul prin amestecarea otetului de mere cu zaharul brun si sucul de caise, apoi dupa 5 min si a uleiului de masline si busuiocului. Se da la rece.

- Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare (sau se rumeneste in tigaie, fara ulei, dupa preferinta), apoi se lasa la racit si se taie in fasiute lungi si subtiri.

- Se amesteca intr-un castron dovlecelul taiat fasiute foarte subtiri cu pieptul de pui, restul de caise taiate feliute subtiri, pastele fierte si scurse bine, ardeiul rosu tocat marunt si sosul de la rece.

Tips

Se tine preparatul din nou la rece 30 de minute, pana la servire.

Recomandari