Aluat pentru foi de strudel

Aluat pentru foi de strudel

Iata o reteta de aluat pentru foi de strudel, usor de realizat si foarte economica. Cu acest aluat pentru foi de strudel puteti face mai multe feluri de prajituri, in functie de dorintele familiei si de imaginatie. Si mai ales din acest aluat pentru foi de strudel, veti realiza celebrele strudele

Specificgerman
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • apa200 ml
  • faina500 g
Preparare

Se pune faina pe planseta, se face o adancitura in mijloc si se adauga uleiul si sarea, se amesteca;

Se toarna apa putin cate putin, formand un aluat suficient de tare, daca este prea tare, se mai adauga putina apa;

Se framanta bine aluatul si se lasa sa se odihneasca 15 minute acoperit cu un servet;

Se intinde cu mainile, cu multa atentie sa nu se rupa, pana ajunge ca foita de tigara, marginile neregulate se taie cu cutitul.


Reteta disponibila si in cartea de bucate Ghidul dulciurilor de casa

Recomandari

Newsletter Ele.ro

inger daca ai fi
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right