Penne cu somon afumat si smantana

Penne cu somon afumat si smantana

Ce poate fi mai gustos decat o reteta de paste cu somon afumat si smantana? Se prepara atat de repede incat este o placere sa le gatesti si mai ales sa le mananci. Ai grija sa nu prepari sosul cu mult timp inainte de a fierbe pastele. Pofta buna!

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  1 martie  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • vin alb50 ml
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • smantana120 g
  • paste penne250 g
  • patrunjel verde1 legatura
Preparare

Cum prepari sosul:
Taie ceapa solzisori si caleste-o cateva minune in ulei. Adauga somonul afumat, taiat fasii apoi vinul. Amesteca din cand in cand si lasa cateva minute sa scada. Adauga smantana, mai lasa un minut si adauga sare, piper si patrunjel tocat.

Intre timp, pune la fiert pastele in apa cu sare. Cand s-au fiert se iau de pe foc si se scurg. Imediat, toarna peste paste sosul pregatit si amesteca.

Recomandari