Melcisori cu sos de ciuperci si rozmarin

Melcisori cu sos de ciuperci si rozmarin

Iata o reteta simpla si fara egal, care va va face placere si care este plina de imaginatie si anume melcisori cu sos de ciuperci si rozmarin! Rozmarinul din acesti melcisori cu sos de ciuperci si rozmarin merge excelent cu orice preparat din ciuperci, iar cascavalul ras da pe langa gust si un

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
dragobete  
Ingrediente
  • ceapa alba3 bucati
  • ciuperci1 cutie
  • morcov1 bucata
  • rosie3 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0
  • rozmarin0
  • sare0
  • piper0
  • cascaval0
  • smantana0
  • ardei gras1 bucata
  • paste conchiglie500 g
Preparare

Pastele fainoase se pun la fiert in apa cu sare intr-o oala;

Separat, se calesc in ulei incins cepele tocate solzisor, morcovul taiat si el, ardeiul gras taiat cubulete, ulterior adaugandu-se si cele 2-3 rosii, decojite in prealabil;

In sos incep sa se adauge ciupercile taiate destul de marunt, iar cand uleiul cu legume incepe sa capete o culoare aurie, se pun condimentele rozmarin, busuioc si chimen, desigur sare si putin piper;

Pastele acum deja fierte se vor adauga acestui sos, amestecul rezultat mai tinandu-se la foc mic 2 minute, se amesteca continuu, sa nu se prinda. La final, se poate rade cascaval deasupra si se adauga 2 linguri de smantana.

Tips

Se mai pot adauga cu succes: chimen si busuioc.

Recomandari