Sufleu de linte cu praz

Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi, asa ca acest sufleu de linte cu praz va fi pe placul oricui. Acest savuros sufleu de linte cu praz nu contine colesterol si
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- pesmet3 linguri
- dafin1 frunza
Preparare
Lintea inmuiata de seara, se pune la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt, foaia de dafin si sarea. Se fierb aproximativ 30 minute;
Prazul taiat rondele se amesteca cu lintea fiarta si stafidele, totul se condimenteaza cu praful de chili si se aseaza intr-o forma unsa;
Se presara deasupra pesmetul si margarina taiata cubulete, dupa care se introduce in cuptor unde se lasa aproximativ 40 min.
Tips
Se poate aseza pe un platou cu cu frunze de salata si patrunjel.