Pilaf sarbesc

Pilaf sarbesc

Pilaf sarbesc este un pilaf de orez picant si foarte colorat. De asemenea acest pilaf sarbesc este foarte hranitor si deosebit de gustos, datorita ingredientelor continuta. Putem servi acest pilaf sarbesc ca garnitura pentru friptura sau ca mancare de post.

Specificsarbesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii250 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci100 g
  • morcov1 bucata
  • orez1 cana
  • ardei gras1 bucata
  • verdeata1 legatura
Preparare

Se curata legumele si se taie marunt. Se calesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masline;

Cand legumele se inmoaie putin se adauga si orezul si se amesteca cu ele. Se acopera cu apa, se adauga vegeta pentru gust si se lasa sa fiarba la foc mic;

Din cand in cand se amesteca si daca trebuie, se adauga apa pana fierb orezul si legumele, mancarea trebuie sa fie legata;

Se adauga rosiile, mirodeniile, feliutele subtiri de usturoi.

Tips

Se poate servi cu branza rasa deasupra.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

IN AMINTIREA TA
  • person

    "poezii si sentimente"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right