Pilaf afrodisiac

De Sf. Valentin, va propunem o reteta deosebita, potrivita pentru o cina romantica si anume un pilaf afrodisiac. Deliciosul pilaf afrodisiac este excelent ales pentru ca este un preparat usor, de preferat in serile speciale sunt aceste feluri de mancare putine si deosebite, delicatese rafinate.
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- morcov3 bucati
- pastarnac1 bucata
- patrunjel3 radacini
- rosie3 bucati
- orez2 cesti
- ardei gras10 bucati
Preparare
Legumele se taie marunt, folosim doar doi ardei grasi, restul raman pentru umplut sau se dau pe razatoare si se calesc in ulei;
Cand s-au inmuiat suficient, se adauga orezul si 3 cesti cu apa fierbinte. Se potriveste de sare si piper, se adauga miezul de nuca taiat in bucatele mici, apoi se introduce vasul in cuptor, la foc mic, pana cand orezul se umfla suficient;
Intre timp, se taie capacele, se curata de seminte si se spala 8 ardei grasi. Dupa ce s-au scurs bine de apa, se umplu cu pilaful si se orneaza cu patrunjel verde.
Tips
Pilaful va fi mai bogat daca, odata cu legumele, pui la calit si bucatele de piept de pui.