Musaca cu dovlecei

Daca preferi musacaua in varianta traditionala greceasca, cu vinete si cartofi, poti incerca si aceasta varianta de musaca cu dovlecei. Dulceata dovleceilor va fi apreciata de toata lumea. Pofta buna!
Ingrediente
Preparare
Curatam dovleceii de coaja si ii taiem felii nu foarte groase. Ii prajim usor in putin ulei si ii scoatem pe servetele absorbante. Tocam marunt ceapa si o calim in uleiul in care am prajit dovleceii. Adaugam sos de rosii si amestecam putin,. Adaugam carnea tocata. Lasam pe foc pana carnea incepe sa isi schimbe culoarea si se omogenizeaza compozitia. adaugam sarea, piperul, cimbru, mararul si patrunjelul tocate marunt. Lasam pe foc 15-20 minute apoi dam deoparte si incorporam imediat doua oua in compozitie.
Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com