Mancare de spanac I

Mancare de spanac I

Iata pentru cei care sunt vegetarieni sau care tin post o reteta de mancare de spanac clasica. O mancare de spanac poate place sau nu, dar este foarte sanatoasa. Preparati de cate ori puteti mancare de spanac si nu veti regreta, este usoare si hranitoare.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • spanac1 kg
Preparare

Spanacul se curata de codite si frunze uscate, iar apoi se spala in mai multe ape;

Se pun la fiert 200 g de apa cu putina sare;

Se adauga spanacul cand fierbe apa si se lasa cateva minute;

Spanacul se strecoara si se marunteste cu tocatorul de lemn;

Ceapa taiata marunt se fierbe cu 2-3 linguri de ulei, condiment si o canita din apa scursa de la spanac;

Se adauga spanacul, o lingura de faina, restul din apa in care a fiert spanacul si suc de rosii;

Se fierb impreuna inca 5 minute;

Se poate servi imreuna cu orez, ciuperci.

Tips

Incearca si alte retete de mancare de spanac: Mancare de spanac ; Spanac cu smantana ;

Recomandari