Drob de miel III

Drob de miel III

Iata o reteta clasica de drob de miel, savuroasa si apetisanta. Acest drob de miel este plin de aromele sarbatorii de Paste, este satios si foarte gustos. Va uram sarbatori linistite, fericite si succes in toate.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ou3 bucati
  • patrunjel2 legaturi
  • ulei de floarea-soarelui1 ceasca
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • inima1 bucata
  • ficat porc1 bucata
  • plaman2 bucati
  • rinichi2 bucati
  • prapur3 bucati
  • carne de miel500 g
  • ceapa verde4 legaturi
Preparare

Se fierbe carnea de miel separat, se taie bucatele foarte mici si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate cu masina de tocat;

Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga peste ceapa si verdeata tocate marunt si calite putin in ulei, se adauga si ouale batute bine;

Prapurul se pune intr-o tava unsa bine, cu marginile iesite afara din forma. In prapur se pune amestecul facut mai inainte. Tava se da la cuptor si se coace la foc potrivit, cand s-a rumenit usor, este gata;

Se scoate din tava si se serveste rece, taiat felii, asezate pe frunze de salata verde.

Tips

Daca organele de miel sunt prea mici, se poate completa cu pipote si ficatei de pui.

Recomandari