Drob de miel cu pipote de pui

Drob de miel cu pipote de pui

Va oferim acum in preajma sfintelor sarbatori de Pasti o reteta deosebita pentru a prepara mielul de paste.

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • patrunjel2 legaturi
  • ulei de floarea-soarelui4 linguri
  • unt50 g
  • marar1 legatura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet0 dupa gust
  • usturoi verde1 legatura
  • ceapa verde3 legaturi
  • ficatei pasare500 g
  • maruntaie miel500 g
Preparare

- Maruntaiele curatate si spalate bine se pun la fiert in apa cu sare, impreuna cu pipotele (ficatul) de pui; se curata spuma cu spumiera des.

- Dupa ce au fiert sa lasa la racit apoi se toaca marunt si se pun intr-un castron adanc. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt.

- Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca si dupa aceea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine, se amesteca cu verdeata tocata.

- Se adauga galbenusurile la compozitia facuta mai sus, se sareaza si se pipereaza, la sfarsit se pun si albusurile spuma si untul de masa topit.

-Compozitia rezultata se pune intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. In mijlocul acesteia se pozitioneaza cele 4 oua fierte.

-Se da la cuptor pentru 40-45 min. Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.

Tips

Daca vrem putem presara pe deasupra tavii de chec pesmet.

Recomandari