Prajitura cu piersici la gheata

Prajitura cu piersici la gheata

Iata o reteta simpla dar savuroasa de prajitura cu piersici la gheata. Aceasta prajitura cu piersici la gheata se bazeaza pe gustul savuros si parfumul piersicilor. Aceasta prajitura cu piersici la gheata este usor de facut si o putem repeta si iarna cu piersici din compot.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • zahar100 g
  • frisca100 g
  • piersica8 bucati
  • biscuiti20 bucati
  • unt nesarat0 dupa gust
  • apa2 linguri
Preparare

Se taie piersicile in sferturi, se amesteca cu zaharul tos, se fierb cu apa 10 minute, apoi se freaca bine pana se obtine un piure gros;

Se garniseste fundul unei forme unse cu unt cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt;

Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la
gheata cateva ore. Se serveste cu frisca.

Tips

Se pot pastra cateva piersici care se umplu cu crema obtinuta, apoi cu biscuiti si frisca. Cititi si reteta de Placinta cu piersici .

Recomandari