Dovleac in sos de smantana

Dovleac in sos de smantana

Dovleac in sos de smantana - Este perioada dovleacului si ar fi mare pacata sa nu facem bucate alese din aceasta leguma aromata si dulceaga. Dovleac in sos de smantana este o reteta preparata in zona ardeleneasca, unde gospodinele profita de orice leguma de sezon pentru a-si rasfata familia.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • pesmet2 linguri
  • smantana1 pahar
Preparare

Dovleacul se curata si se taie in felii subtiri, se calesc in ulei, se toarna smantana deasupra, se adauga putina sare, se amesteca bine, apoi se presara pesmetul;

Se coace la temperatura de 180-200 C, timp de 20-25 de minute.

Se presara cu verdeata.

Tips

Cititi si alte retete pe baza de dovleac : Dovleac inabusit cu sos de soia Dovleac natur

Recomandari