Fasole verde cu sos de nuci

Fasolea verde cu sos de nuci este o garnitura mai deosebita, plina de aroma si savoare in adevaratul sens al cuvantului. Poate fi servita cu orice fel de carne sau peste. Contine calorii putine, se prepara foarte usor, in concluzie....pofta buna!
Ingrediente
- fasole pastai500 g
- usturoi uscat1 catel
- piper0 dupa gust
- rodie1 bucata
Preparare
Fasolea verde se fierbe pana se inmoaie. Zeama in care a fiert fasolea verde se pastreaza pentru prepararea sosului de nuci;
Miezul de nuca se da prin masina der tocat, se amesteca cu verdeata tocata si usturoiul pisat. Se completeaza cu coriandru si zeama in care a fiert fasolea;
Fasolea verde se asezoneaza cu acest sos de nuci.
Tips
Inainte de servire se toarna sosulde nuci peste fasolea verde, se presara boabele de rodii si verdeata tocata deasupra.




















