Sos picant bulgaresc

Sos picant bulgaresc

Daca inca nu stii cu ce sa asezonezi o salata de pui sau de peste, iti recomandam acest sos picant bulgaresc care transforma orice salata intr-un festin culinar!

Specific
Timp preparare
Status
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
1 martie  ziua femeii  
Ingrediente
  • mustar1 lingurita
  • rosie8 bucati
  • zahar tos2 lingurite
  • sare1 lingurita
  • piper1 praf
  • ardei gras1 bucata
  • otet2 linguri
Preparare

Rosiile de oparesc 1 minut, se decojesc si apoi se toaca cu ajutorul unui robot de bucatarie.

Se adauga in cupa robotului zaharul, ardeiul gras taiat cubulete, otetul, sarea, mustarul si piperul si se amesteca pana la omogenizare.

Se da vasul la frigider 1-2 ore pana la servire.

Tips

Asezoneaza excelent gratarul de peste grass au gratarul de pui.

Recomandari