Ciuperci cu smantana si ardei

Ciuperci cu smantana si ardei

Ciuperci cu smantana si ardei este o reteta savuroasa pentru amatorii de ciuperci. Picant si plina de miresme aceasta mancare de ciuperci cu smantana si ardei este o masa copioasa pentru pranz sau seara. Aceste ciuperci cu smantana si ardei, simplu de preparat vor fi un adevarat festin.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
Preparare

Se coc cei 2 ardei, se curata si se taie suvite;

Se pune ulei pe masline intr-o tigaie de teflon si se adauga ciupercutele pentru a se praji, se acopera cu un capac pentru a nu sari din tigaie;

Dupa prajirea ciupercutelor, se agauga: smantana, ardeii, cascavalul si si lasa la foc mic amestecandu-se usor pana la clocot;

Se ia de pe foc si se adauga condimentele, usturoiul maruntit, mararul si patrunjelul, taiate marunt si se amesteca bine.

Tips

Daca ati adaugat prea mult ulei la prajitul ciupercilor, acesta se scurge inaintea adaugarii smantanei, pentru ca mancarea sa nu fie prea grasa; Se serveste calda, intr-o farfurie ornamentata cu o frunza de patrunjel si o felie de lamaie, putand fi folosita si ca garnitura.

Recomandari