Peste pe gratar cu usturoi si lime

Peste pe gratar cu usturoi si lime

Usturoi combinat cu ghimbir si zeama de lime - un deliciu in compania pestelui la gratar!

Specificmediteranean
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  
Ingrediente
  • usturoi uscat6 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • suc de lamaie0
  • ghimbir2 bucati
  • ton2 bucati
  • lime (lamaie verde)4 felii
Preparare

Pestele se curata bine de organe, de solzi si se spala in cateva ape apoi se tamponeaza cu un servet de hartie.

Ghimbirul se rade marunt, iar apoi se amesteca cu usturoiul zdrobit si sarea grunjoasa si cu cateva picaturi de lime, iar pestele se freaca cu acest amestec.

Se unge putin pestele cu ulei de masline, sea seaza pe gratarul incins, avand grija sa nu se lipeasca.

Se frige pe ambele parti pana este rumenit, apoi se aseaza pe un platou mare.

Tips

Se serveste fierbinte alaturi de felii de lamaie.

Recomandari