Tagliatelle cu branza ricotta
Combina pastele tagliatelle cu aromata branza ricotta si ceapa verde.
Ingrediente
- unt1 lingura
- ulei de masline0
- sare0
- piper0 dupa gust
- branza ricotta200 g
- arpagic6 bucati
- ceapa verde2 fire
- paste tagliatelle300 g
Preparare
Pune pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.
Spala bine arpagicul curatat apoi toaca-l marunt si caleste-l bine in unt.
Amesteca intr-un castron branza ricotta cu arpagicul calit, ceapa verde tocata marunt, sare, piper.
Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga amestecul de ricotta si amesteca bine.
Potriveste de sare si piper si presara deasupra piper verde.
Tips
Pentru un aspect spectaculos, alege ceapa verde foarte tanara, cu fir mic.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
Investiti in ... angajati!
- person
"impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."