Peste cu sos de ceapa si menta

Peste cu sos de ceapa si menta

Combinatia dintre fileurile dulci si sosul de ceapa mentolat este fantastica! O reteta simpla si la indemna oricui pentru a pune pe masa celor dragi un preparat plin de gust si culoare. Cea mai mare dovada de iubire de Valentines Day!

Specificmediteranean
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  valentine`s day  ziua femeii  
Ingrediente
  • castravete verde1 bucata
  • ulei de masline2 lingurite
  • menta1 legatura
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • suc de lamaie0
  • pangasius2 fileuri
  • sos4 linguri
Preparare

Legatura de menta se toaca marunt si se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper.

Fileurile se spala si apoi se tamponeaza usor cu servete de hartie, se ung cu foarte putin ulei de masline, apoi se pun pe gratarul incins pana se rumenesc usor.

Se amesteca menta tocata in ulei cu castravetele proaspat, taiat in sferturi.

Se aseaza pe un platou intins fileurile, se pune zeama de lamaie deasupra, sosul de ceapa tinut la rece 15 minute si menta si castravetii.

Tips

Se serveste imediat, de preferat simplu.

Recomandari