Macrou la gratar

Preparatele din peste sunt savuroase si foarte sanatoase, de aceea va recomandam copioasa reteta de macrou la gratar. Acest macrou la gratar este sigur pe placul amatorilor de peste, iar in perioada postului, dezlegarea la peste il face pe placul oricui. Cu lamaie, legume, mamaligita sau verdeata
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaRecomandat pentru Dieta
Regim copii 7-12 aniIngrediente
- macrou4 bucati
Preparare
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, condiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup si ceapa taiata marunt;
Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz);
Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.
Tips
Acest macrou la gratar se serveste cu mamaliguta sau cu legume alaturi, verdeata pe deasupra neaparat..