File cu sos de smantana si marar

Combinatia dintre fileurile fierbinti si sosul tinut la frigider este fantastica!
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s dayIngrediente
- marar1 legatura
- ulei de masline2 lingurite
- sare0
- piper0 dupa gust
- smantana400 ml
- suc de lamaie0
- pangasius2 fileuri
- castravete acru2 bucati
Preparare
Legatura de marar se toaca marunt si se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper.
Fileurile se spala si apoi se tamponeaza usor cu servete de hartie, se ung cu foarte putin ulei de masline, apoi se pun pe gratarul incins pana se rumenesc usor.
Se amesteca mararul tocat in ulei cu smantana grasa si castravetii murati, tocati marunt.
Se aseaza pe un platou intins fileurile, se pune zeama de lamaie deasupra si sosul tinut la rece 15 minute.
Tips
i>Se serveste imediat, de preferat alaturi de sparanghel fiert.