Piure de prune

Piure de prune

Iata o reteta de piure ceva mai deosebit, daca iti plac fructele si vrei sa incerci ceva nou in aceasta toamna, noi iti recomandam acest piure de prune. Este simplu si rapid de facut si poate inlocui oricand banalul piure de cartofi.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
onomastica  post  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • pruna3 kg
  • apa0
Preparare

Se fierb prunele cu tot cu coaja si cu sambure intr-o oala cu apa. Se lasa cca. 10-15 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba.

Dupa ce se racesc, se scot samburii, insa coaja se pastreaza si se pun in blender pentru a se pasa.

Compozitia va iesi mai fluida decat la piureurile obisnuite, insa poate fi ingrosata cu cereale simple din orez.

Recomandari