Papiote cu banane si nuca de cocos

Denumit frantuzit `Bananes en papiotte`, acest desert este printre cele mai simple si mai gustoase pe care le poti pregati. Cele cateva ingrediente combinate inteligent vor crea un rezultat cu adevarat spectaculos. Pofta buna!
Ingrediente
- banana6 bucati
- zahar vanilat2 plicuri
- suc de lamaie0
- nuca de cocos70 g
- zahar brun90 g
Preparare
Decupeaza hartia de aluminiu si cea de copt in 6 patrate mari. Aseaza fiecare patrat de hartie de copt deasupra unuia de aluminiu.
Intr-o farfurie adanca amesteca zaharul vanilat cu zaharul brun. Intr-o alta farfurie adanca pune fulgii de nuca de cocos.
Curata bananele de coaja si stropeste-le cu suc de lamaie apoi, una cate una, da-o prin zahar brun si nuca de cocos.
Aseaza fiecare banana in centrul patratului de hartie de copt si toarna deasupra nuca de cocos care a ramas.
Impacheteaza fiecare banana si strange la capete hartia, ca o papiota, astfel incat banana sa fie complet invelita.
Da la cuptor timp de 15 minute.
Inainte de servire presara peste banane fulgi de migdale rumeniti usor.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."