Papiote cu banane si nuca de cocos

Papiote cu banane si nuca de cocos

Denumit frantuzit `Bananes en papiotte`, acest desert este printre cele mai simple si mai gustoase pe care le poti pregati. Cele cateva ingrediente combinate inteligent vor crea un rezultat cu adevarat spectaculos. Pofta buna!

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  craciun  revelion  ziua femeii  mos nicolae  onomastica  post  
Ingrediente
  • banana6 bucati
  • zahar vanilat2 plicuri
  • suc de lamaie0
  • nuca de cocos70 g
  • zahar brun90 g
Preparare

Decupeaza hartia de aluminiu si cea de copt in 6 patrate mari. Aseaza fiecare patrat de hartie de copt deasupra unuia de aluminiu.

Intr-o farfurie adanca amesteca zaharul vanilat cu zaharul brun. Intr-o alta farfurie adanca pune fulgii de nuca de cocos.
Curata bananele de coaja si stropeste-le cu suc de lamaie apoi, una cate una, da-o prin zahar brun si nuca de cocos.
Aseaza fiecare banana in centrul patratului de hartie de copt si toarna deasupra nuca de cocos care a ramas.

Impacheteaza fiecare banana si strange la capete hartia, ca o papiota, astfel incat banana sa fie complet invelita.

Da la cuptor timp de 15 minute.

Inainte de servire presara peste banane fulgi de migdale rumeniti usor.

Recomandari