Legume la cuptor

Legume la cuptor

Legume la cuptor - Simplu, rapid si gustos. Reteta de legumele la cuptor este una obisnuita, dar foarte apetisanta si usoara. Pot fi servite cu orice fel de carne, salata sau muraturi.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou2 bucati
  • piper0 dupa gust
Preparare

Cartofii se curata si se taie ca pentru tocanita;

Se unge tava cu ulei si se adauga cartofii, ardeii taiati feliute subtiri si verdeata tocata marunt;

Se adauga sarea, piperul si alte condimente dupa gust;

Se pune foarte putina apa cat sa acopere fundul tavii. Se da la cuptorul in prealabil incins, la foc potrivit;

Cand cartofii sunt facuti se adauga ouale si branza sau cascavalul ras (cantitatea in functie de preferinte)si se mai da la cuptor pana se incheaga ouale.

Tips

Daca apa scade si cartofii nu sunt gata, adaugati apa, dar la fel de putina ca si prima oara. Astfel cartofii se rumenesc!

Recomandari