Peste la cuptor

Peste la cuptor

Peste la cuptor este o reteta excelenta de a pregati pestele, spre bucuria pescarilor si amatorilor de peste. Peste la cuptor este o masa usoara, sanatoasa si foarte gustoasa. Peste la cuptor poate fi o masa savuroasa pentru cina sau pentru masa de duminica.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • lamaie0 felii
  • rosie2 bucati
  • ulei de masline3 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • crap1 kg
  • ardei capia1 bucata
  • ienibahar0 dupa gust
Preparare

Intr-o tava se pun in straturi ceapa taiata rondele, rosiile, ardeiul si gogosarul in felii subtiri, sare, piper, enibahar, ulei si 1/2 ceasca apa si se lasa 30 minute la cuptorul incins in prealabil;

Se aseaza pe legumele coapte pestele, iar sosul format in tava se pune cu lingura pe deasupra de cateva ori in timpul coacerii pana se rumeneste;

Se serveste cu felii de lamaie deasupra si multa verdeata.

Tips

Acest peste la cuptor se serveste cu garnitura de legume si cartofi natur.

Recomandari