Peste la cuptor

Peste la cuptor este o reteta excelenta de a pregati pestele, spre bucuria pescarilor si amatorilor de peste. Peste la cuptor este o masa usoara, sanatoasa si foarte gustoasa. Peste la cuptor poate fi o masa savuroasa pentru cina sau pentru masa de duminica.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- lamaie0 felii
- rosie2 bucati
- ulei de masline3 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
- crap1 kg
- ardei capia1 bucata
- ienibahar0 dupa gust
Preparare
Intr-o tava se pun in straturi ceapa taiata rondele, rosiile, ardeiul si gogosarul in felii subtiri, sare, piper, enibahar, ulei si 1/2 ceasca apa si se lasa 30 minute la cuptorul incins in prealabil;
Se aseaza pe legumele coapte pestele, iar sosul format in tava se pune cu lingura pe deasupra de cateva ori in timpul coacerii pana se rumeneste;
Se serveste cu felii de lamaie deasupra si multa verdeata.
Tips
Acest peste la cuptor se serveste cu garnitura de legume si cartofi natur.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"