Tartine cu legume si branza

Tartine cu legume si branza

Aceste aperitive iti vor deschide pofta de mancare sau dimpotriva pentru ca sunt foarte satioase te poti opri chiar la ele, depinde cand le mananci. Aceasta reteta de tartine cu legume si branza este delicioasa, se votr topi pur si simplu in timp ce le mananci. Poti servi tartine cu legume si

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii380 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • piper0 dupa gust
  • vinete2 bucati
  • branza de vaci200 g
Preparare

Se freaca branza cu usturoiul zdrobit si se pune sare si piper;

Se curata si se spala vinetele si dovleceii, apoi se taie feli;

Intr-un bol potrivit se aseaza vinetele, dovlecei, uleiul de masline si sosul pesto. Se presara sare si piper, se amesteca foarte bine si se pun in cuptorul preincalzit, timp de 10-15 minute, intorcand o singura data, pana cand se inmoaie si se rumenesc;

Se taie fiecare blat de paine in doua si apoi in patru sferturi si se rumenesc putin la gratar;

Se unge painea cu crema de branza si se pun cate 2 felii in farfurie;

Se aseaza deasupra felii de rosii si frunze de salata, iar peste ele se pun legumele rumenite.

Recomandari