Miel umplut

Miel umplut

Masa de Paste este de neconceput fara delicatese din carne de miel, de aceea va recomandam reteta de miel umplut. Acest miel umplut este un adevarat rafinament culinar, care va incanta invitatii sau familia.

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii450 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • lapte200 ml
  • ou7 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • marar1 legatura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • inima1 bucata
  • ficat porc1 bucata
  • plaman2 bucati
  • rinichi2 bucati
  • paine3 felii
  • carne de miel1 bucata
  • ceapa verde1 legatura
  • untura25 g
Preparare

Maruntaiele se spala si se curata bine si se fierb in apa cu sare;

In acest timp painea se lasa la inmuiat in lapte. Verdeata se toaca marunt si impreuna cu painea si maruntaiele fierte se da prin masina de tocat;

Ceapa se caleste usor si se adauga la tocatura. Jumatate din oua se fierb tari si se adauga si ele la compopzitie;

Cealalta jumatate din oua se adauga crude la compozitie. Se sareaza si pipereaza dupa gust;

Se scot coastele mielului si umplu cu compozitia formata. Se cos buzunarele formate si se pune pieptul intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

Tips

Acest miel umplut se serveste cu garnitura de cartofi si salata verde si neaparat vin rosu.

Recomandari