Budinca de carne

Budinca de carne

Daca ai doar putin timp la dispozitie prepara aceasta budinca de carne rapida, gustoasa si aromata.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lapte250 ml
  • ou6 bucati
  • unt150 g
  • piper0 dupa gust
  • faina de grau2 linguri
  • miez de paine200 g
  • carne tocata800 g
Preparare

Se topeste intr-un vas o lingura de unt si in ea se caleste carnea tocata 10 minute la foc mic.

Restul de unt se topeste si se amesteca cu faina alba, laptele dulce si galbenusurile celor 6 oua, franzela inmuiata in lapte si scursa.

Intr-un castron se toarna compozitia apoi se adauga carnea innabusita, amestecand bine, dupa care toata compozitia se toarna intr-un vas termorezistent (uns si tapetat cu pesmet), niveland-o.

Se da vasul la cuptor, timp de 35- 40 de minute, pana se rumeneste compozitia.

Tips

Se serveste fierbinte cu smantana sau rece, taiata in felii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ciocate Novia Croco
Shop Ele.rochevron_right