Prajitura italiana

Daca vrei sa-ti impresionezi iubitul, incearca aceasta prajitura absolut delicioasa!
Ingrediente
- ou5 bucati
- unt1 pachet
- zahar tos2 cesti
- bicarbonat1 lingura
- nuca de cocos3 linguri
- arahide1 ceasca
- esenta de vanilie1 lingurita
- faina2 cesti
- lapte condensat1 ceasca
- untura2 linguri
Preparare
Se amesteca bine bicarbonatul de sodiu cu laptele condensat si se da deoparte.
Se bat albusurile spuma tare.
Untul se incalzeste putin si se amesteca cu zaharul si untura cateva minute, apoi se adauga faina in ploaie amestecand cu mixerul, la viteza mica.
Se adauga amestecul de lapte condensat si albusurile spuma, apoi arahidele zdrobite si fulgii de cocos, amestecul final punandu-se intr-un vas de sticla termorezistent.
Se coace la cuptor timp de 25-30 de minute, apoi se lasa la racit.
Se amesteca untul cu branza dulce, vanilia si zaharul pudra vanilinat, apoi se orneaza prajitura si se presara deasupra arahide intregi.
Tips
Se serveste rece, dupa ce a fost tinuta cel putin 1 ora la frigider.