Branza la cuptor cu ceapa rosie

Branza la cuptor cu ceapa rosie

Branza la cuptor cu ceapa rosie este un preparat atipic insa extrem de gustos. Branza la cuptor se poate servi in serile putin mai racoroase, alaturi de prieteni. Ai nevoie de branza feta , camembert sau brie.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • branza camembert500 g
  • unt70 g
  • ulei de masline4 linguri
  • otet balsamic2 linguri
  • cimbru0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • paine4 felii
  • ceapa rosie3 bucati
Preparare

Ceapa rosie se curata, se toaca julien si se pune la calit in untul topit in prealabil, adaugand dupa 5-7 minute si cimbrul si acoperind cu un capac, pentru inca 10 minute.

Se adauga otetul balsamic si s emai lasa inca 5-7 minute, apoi se da vasul deoparte.

Branza se rade pe razatoarea mare (Feta) sau se taie cubulete foarte mici (Camembert sau Brie), se pune intr-un vas de sticla termorezistent si se da la cuptor timp de 5-7 minute.

Feliile de paine se pun peste branza, apoi sosul de ceapa si se mai lasa la cuptor 2-3 minute.

Tips

Se serveste fierbinte, alaturi de un vin alb, demisec.

Recomandari