Prajitura cu cacao

Prajitura cu cacao

Prajitura cu cacao este o prajitura usor de preparat si extrem de gustoasa. O data ce o veti prepara, va deveni prajitura favorita a familiei, mai ales acum, in preajma sarbatorilor de iarna, combinata cu aroma inconfundabila a portocalelor.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • zahar300 g
  • cacao2 linguri
  • ou6 bucati
  • ulei de floarea-soarelui200 ml
  • praf de copt1 pachet
  • faina350 g
Preparare

Se bat albusurile spuma cu 150 gr. zahar.

Galbenusurile se omogenizeaza cu uleiul si 150 gr. zahar.

Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina, pudra de cacao, praful de copt.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia. Dupa gust se poate adauga stafide, nuca, alune.

Se coace in cuptor la foc potrivit.

Recomandari