Mere rase cu biscuiti

Mere rase cu biscuiti

Daca am avea memoria meselor la care am participat pana la celebra varsta de pana intr-un an, in afara de lapte cu totii ne-am inchipui ca ne-am facut mari cu mere rase cu biscuiti. Nici primul pas al omului pe luna nu a fost urmarit cu atata atentie precum reactia unui bebelus la mere rase!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  
Ingrediente
  • zahar1 lingurita
  • biscuiti din faina alba4 lingurite
  • mar1 bucata
  • suc de lamaie0
Preparare

Se spala bine marul, se curata de coaja si se rade pe razatoarea de sticla;

Se amesteca marul ras cu biscuiti sau pesmet din paine alba;

Daca este prea subtire, se mai adauga putin biscuit sau pesmet pentru a obtine o pasta nu prea vartoasa;

Se amesteca (optional) cu zaharul si zeama de lamaie sau portocala;

Marul ras se pregateste cu 5-10 minute inainte de a-l da copilului sa-l manance!

Recomandari